14/12/2017
Een plantenbak zelf maken was nog nooit zo eenvoudig met de SB Exclusive plantenbakken van Tuinwaardig. Het unieke modulaire concept biedt gemak en ontwerpvrijheid. U kunt een plantenbak gemakkelijk zelf monteren doordat deze op een eenvoudige manier modulair wordt opgebouwd. U kunt zelf de lengte- en breedtemaat bepalen en kiezen uit een ruime selectie maatvoeringen. Hierdoor is de plantenbak eenvoudig aan te passen aan praktisch iedere situatie.

De modulaire plantenbakken zijn geproduceerd uit hoogwaardige materialen en samengesteld volgens een doordacht concept. Door het stijlvolle en tijdloze design zijn de bakken overal toepasbaar. U kunt een plantenbak eenvoudig zelf maken,demonteren en transporteren, ongeacht de locatie. Dakterrassen, balkons of binnenplaatsen zijn geen obstakel meer doordat de plantenbak in delen kan worden getransporteerd. Door dit systeem kunt u zelfs er voor kiezen de bak om een boom of lantaarnpaal te bouwen.

Het is mogelijk te kiezen voor:
1. Modulaire opbouw zonder bodemplaat. Door de open verbinding meestal toegepast op een permanente plaats, bijvoorbeeld bestaande groenborders.
2. Modulaire opbouw met bodemplaat inclusief pootjes.

Met deze exclusieve plantenbakken creëert u een decoratieve ambiance met allure voor uw tuin en terras. De bakken zijn leverbaar in staal met poedercoating in de kleuren wit, taupe en antraciet.
Poedercoating biedt een duurzame bescherming tegen UV en heeft corrosiewerende eigenschappen. Dit doordat er een veel dikkere coating kan worden geproduceerd dan conventionele vloeibare coatings zonder dat het uitloopt. Dit biedt een duurzame bescherming en zorgt voor een glad oppervlak dat uitstekend bestendig is tegen extreme weersinvloeden. Hierdoor is de plantenbak net zo tijdloos als de beschikbare kleuren.

De stijlvolle plantenbakken zijn ook leverbaar in twee cortenstalen uitvoeringen: cortenstaal modulair en cortenstaal vlak.
Cortenstaal is uniek doordat het materiaal met behulp van externe factoren, zonder enige bewerking, corrosievast wordt. Dit zorgt er tevens voor dat het 100% recyclebaar is en er geen extra beschermlagen hoeven te worden toegevoegd. De buitenkant wordt bedekt met een luchtdichte laag roest dat ervoor zorgt dat het onderliggende staal wordt afgeschermd van de buitenlucht en niet verder zal roesten. Wat zorgt,door zijn kleurvorming, voor een nostalgisch, natuurlijk en wisselend effect. De verkleuring (roestvorming) van het cortenstaal is per product uniek en afhankelijk van de externe factoren.