Plantenbak TW Multi - Douglas

Plantenbak gemaakt van douglashout met een kleinere plantenbakken aan elke zijde

€ 126,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze unieke plantenbak heeft 4 kleinere plantenbakken aan elke zijde. Dankzij de extra plantenbakken kunt u rondom de grote plantenbak nog meer bloemen of planten plaatsen. De TW Multi is een zeer degelijke en stevige plantenbak gemaakt van duurzaam douglashout. Dit is een houttype met een natuurlijke en robuuste uitstraling. Deze plantenbak is bestand tegen verschillende weersomstandigheden en kan zodoende het gehele jaar door buiten blijven staan. De grote en kleinere bakken zijn allen voorzien van worteldoek en worden van binnenuit gemonteerd. Daarnaast zijn de poten voorzien van thermisch verzinkte piramide afdekkappen voor een nette afwerking. In de bodem zitten naden om het overtollige water af te voeren. Als u de plantenbak buiten plaatst is het aan te raden dat de ondergrond deels waterdoorlatend is. Wij adviseren om in de plantenbak een laag van 5 tot 10 cm hydro-korrels te plaatsen, deze nemen water op en geven het weer af zodra de planten dit nodig hebben. Douglashout is duurzaam, maar heeft een kortere levensduur dan hardhout. Heeft u liever een plantenbak met een nog hogere kwaliteit? Bekijk dan ook eens onze plantenbakken van hardhout. Deze worden van verschillende hardhoutsoorten gemaakt en staan garant voor de hoogste kwaliteit op de markt.

Specificaties
- materiaal: douglashout
- model: vierkant met 4 kleinere plantenbakken
- kleur: geelbruin
- afmetingen: diverse
- thermisch verzinkte piramide afdekkappen
- optioneel: wielen
- getoonde afmeting is de buitenafmeting van de plantenbak
- vanuit de binnenzijde met RVS schroeven afgewerkt
- inclusief worteldoek
- afwatering in de bodem
- levertijd: ca. 3 tot 5 werkdagen
Een douglas plantenbak wordt op bestelling voor u gemaakt. U kunt uw plantenbak ook zelf ophalen, zo bespaart u de transportkosten en heeft u de plantenbak nog eerder.

Houtsoort
Douglashout is een duurzaam houttype wat vers een warme, robuuste en authentieke kleur heeft. De materialen gemaakt van deze houtsoort scheuren van nature iets sneller en kunnen wankanten bevatten. Douglashout is een houtsoort die sneller verkleurt en kan onbehandeld blijven. Naarmate de douglas plantenbak wat langer buiten staat zal deze kleur snel veranderen naar een lichte kleur en vervolgens natuurlijk vergrijzen. Omdat het natuurlijk is gedroogd kunnen er ook schimmels op het hout voorkomen. Dit heeft echter geen invloed op de kwaliteit, levensduur of constructieve eigenschappen van het hout. Deze schimmel is alleen oppervlakkig en kan er eenvoudig worden afgewassen. Met een goede regenbui zal deze er ook vanzelf afregenen. Douglashout werkt door weersinvloeden (krimpen / uitzetten). Het hout leeft en staat niet stil en het werken van het hout is daarom niet tegen te gaan. Scheurvorming en schotelen van het douglashout komen voor. Het verschil in kleur, tekening en structuur geven het hout juist dat mooie karakter. Wij vinden dat noesten en scheurtjes horen daar ook zeker bij horen. Hout is een levendig product en heeft een warme uitstraling dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt.

Maatwerk plantenbak
De TW Multi plantenbak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar wordt speciaal voor u gemaakt. Hierdoor kunt u ook afwijken van de afmetingen in het keuzemenu. U kunt zelf een grootte bepalen die het beste aansluit bij uw wensen en tuin. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden! Wij bespreken graag met u uw wensen en u bent op afspraak ook van harte welkom in onze werkplaats. Onze vakmensen geven u met plezier meer uitleg over het douglashout waar wij mee werken en laten u graag zien hoe wij een maatwerk douglas plantenbak voor u kunnen maken.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.