Een houten eettafel is een pronkstuk voor iedere woning en wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit en puur vakmanschap. Er is een verschil tussen een tafel uit massaproductie en een tafel die wordt gemaakt door vakmensen. Het oog voor detail is duidelijk te zien in de afwerking en kwaliteit van de houten eettafel. Hout is een prachtig natuurproduct met een karakteristieke uitstraling. Dit is een levendig product met een warm uiterlijk dat in de loop der jaren alleen maar mooier wordt. Vaak combineren wij het hout met een mooie stalen frame voor een robuuste industriële uitstraling. Maar een tafel volledig gemaakt van hout is natuurlijk ook altijd mogelijk. Bezoek eens onze werkplaats en showroom in Waalwijk en doe inspiratie op voor een houten eettafel op maat. Of vraag eenvoudig een offerte aan via onze website. Er zijn vele mogelijkheden en hierdoor wordt iedere eettafel uniek. Samen met u bespreken wij graag uw wensen voor een mooie houten eettafel op maat!

Houten eettafel op maat


Houten eettafel op maat

Bent u op zoek naar een houten eettafel voor uw woning? Wij hebben voor u een stijlvol vormgegeven eettafel die we helemaal naar uw wens maken. Onze houten eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en door het gebruik van hoogwaardige materialen staan wij garant voor de beste kwaliteit. Al jaren ligt de specialisme van onze vakmensen in het ontwerpen en maken van houten tuintafels en eettafels. Kiest u voor één van onze tafels, dan kiest u voor pure Nederlandse ambacht en voor een product waar u jarenlang plezier van heeft.

Houten eettafel

Kwaliteit houten eettafel

Wij leveren tafels die worden gemaakt van duurzame materialen. Wij bieden u een uitgebreid aanbod met verschillende vormen en maten om uw woning de gewenste sfeer te geven. Ook voor een houten eettafel op maat bent u bij Tuinwaardig aan het juiste adres. Wij werken met kwalitatief hout, waarmee wij alleen maar duurzame eettafels in ons assortiment hebben. Tevens hebben onze eettafels een lange levensduur, waarmee  u dus jaren kunt genieten van een houten eettafel. Onze tafels worden in Nederland vervaardigd, het zijn dus oerdegelijke Nederlandse producten. Wilt u graag een combinatie van meerdere materialen? Dan kunt u kiezen voor een eettafel van hout met staal. Door het staal krijgt de houten eettafel een robuust uiterlijk. Wij werken met zorg aan de afwerking en uiterlijk van onze tafels. Hierdoor zijn onze eettafels altijd een mooie en stijlvolle blikvanger in uw interieur.

Huiswaardig collectie

Tuinwaardig is specialist in producten voor de inrichting en verzorging van de buitenruimte. Wij leveren maatwerk producten waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Naast ons assortiment voor de tuin hebben wij ook een uniek assortiment voor binnen. Deze maatwerk meubels en decoratie artikelen vindt u terug in onze Huiswaardig collectie. Dit is een uitgebreide productlijn die voortkomt uit onze ervaringen in de buitenruimte, waarmee wij ons grotendeels richten op een sfeervolle en natuurlijke huisinrichting. Vanzelfsprekend met dezelfde hoogstaande kwaliteitsproducten zoals u van ons gewend bent. Bij ons vindt u diverse meubels, schilderijen, kunstplanten en decoratie artikelen om uw huis een natuurlijke uitstraling te geven.

Eettafel op maat

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de mogelijkheden van een houten eettafel op maat? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze werkplaats of showroom voor het stellen van vragen. In onze werkplaats kunt u het hout bekijken waar wij mee werken. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u eerst graag de materialen wilt zien en voelen voordat u een bestelling plaatst. Wij voorzien u daarom graag van een persoonlijk en deskundig advies. Onze werkplaats is daarom uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze werkplaats.

Vraag offerte aan

Eettafel hout