Polyscias Balfouriana (POLBAL27110)
Polyscias Balfouriana (POLBAL27110)

Deze kamerboom met prachtige bladeren in de kleuren groen met wit geeft direct sfeer in uw interieur.

€ 50,95
Prijs per 

 

Aantal: 
Bestellen
De Ariala of Polyscias Balfouriana heeft glanzende bladeren in de kleuren groen en wit en zijn prachtig om te zien. Omdat de Polyscias recht omhoog groeit, blijft de vorm vrij compact, De plant komt veel voor rond de Stille Oceaan.

Potgrootte: 27
Aantal per bestelling: 1
Hoogte: 100
Specificaties: Polyscias Balfouriana; potmaat 27; hoogte: 100 cm
Verzorgingstips: De Polyscias houdt van een vochtige grond. Geef daarom regelmatig water. Deze plant staat het liefst op een zonnige plek, zonder direct zonlicht. Laat de plant voor langere tijd op een plek staan.
Over de teler: Ammerlaan The Green Innovator heeft in Pijnacker al tientallen jaren een handelskwekerij met 6 hectare kassen met tropische groene planten. Er worden regelmatig nieuwe soorten aan het grote assortiment toegevoegd en nieuwe duurzame technieken zoals aardwarmte geïnstalleerd

Planten bestellen bij Tuinwaardig
De kwaliteit van de planten is voor ons heel belangrijk. Daarom werken wij samen met verschillende Nederlandse kwekers die garant staan voor een hoogwaardig product. Uw bestelde planten worden rechtstreeks vanaf de kweker verstuurd in een speciale verpakking. Na uw bestelling ontvangt u een PostNL track & trace code zodat u uw planten gemakkelijk online kunt volgen.

- Gratis bezorging in Nederland en België
- Direct verstuurd vanaf de kweker
- Bezorging binnen enkele dagen
- Veilig online bestellen
- Service en hoge kwaliteit